Ingeborg over Personal Training

Ingeborg uit Amstelveen had last van chronische rugpijn en vond het nodig tijd om iets te veranderen. Lees hieronder hoe zij de Personal Training heeft ervaren.

Chronische rugpijn en een slechte conditie

Twee jaar geleden besloot ik dat het nodig was iets te veranderen. Ik had last van chronische rugpijn waarvoor geen duidelijke oorzaak was. En ik was ontevreden over mijn conditie en wat ik kon. Ik werd lid van de sportschool en accepteerde de mogelijkheid voor drie lessen samen met een personal trainer. Zo ontmoette ik Sander.

Mijn conditie verbeteren

De eerste keer bleek conditioneel inderdaad een drama, maar na de derde keer besloot ik door te gaan. We hebben een prettig contact dat natuurlijk in de loop van de tijd ook gegroeid is. Verder is het heel fijn om in de sportschool alleen uitvoerder te zijn van iets dat door hem goed doordacht is. Geen enkele training is hetzelfde en ik hoef nooit na te denken over vorm, duur en uitvoering van oefeningen. Ook wanneer ik geen zin heb, hoef ik er alleen voor te zorgen er op tijd te zijn om uiteindelijk in een goed humeur de sportschool te verlaten. Daarbij komt dat Sander ook goed mijn grenzen bewaakt zodat deze weliswaar steeds worden verlegd, maar ik mijn eigen grenzen nooit overga met alle mogelijke schade als gevolg.

Inmiddels zijn we ruim twee en een half jaar verder, de rugpijn is aardig onder controle, mijn conditie is aanzienlijk verbeterd evenals kracht en stabiliteit.

Wil jij ook samen aan je gezondheid en figuur werken?

Meld je aan voor een gratis proefles! Stuur me een bericht en ik neem snel contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sander Mechielsen